Promocja płacąc abonament z góry za 6 miesięcy 1 miesiąc gratis (7 miesięcy w cenie 6-ciu)
RODO PDF Drukuj Email

Klauzula informacyjna

 

W związku z rozpoczęciem obowiązywania z dniem 25 maja 2018r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, Firma „DOMINNET” Dominik Rup z siedzibą w 37-307 Brzóza Królewska 660, NIP: 816-147-48-59, jako administrator danych osobowych informuje, że przetwarza Pani/Pana dane osobowe.

Wobec powyższego oświadczam, iż przyjmuję do wiadomości, że:

- administratorem moich danych osobowych jest Firma „DOMINNET” Dominik Rup z siedzibą w 37-307 Brzóza Królewska 660, która będzie przetwarzać moje dane w związku z intencją zawarcia umowy w sposób legalny,
- podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu wykonania usługi,
- moje dane osobowe będą przetwarzane i udostępnione innym podmiotom uprawnionym, wyłącznie we wskazanym celu umowy oraz wyłącznie w zakresie określonym w przepisach prawa,


- mam prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania,
- podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016r.,
- inspektorem ochrony danych jest Pan Dominik Rup, adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , z którym można się kontaktować w sprawie danych osobowych,
- dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do wykonania usługi oraz do końca okresu przedawnienia potencjalnych roszczeń z umowy,
- mam prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uznam, iż przetwarzanie moich danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016r.

 

 

 

        

             likefb

WYSZUKIWARKA

  

Business Partner Insignia   
ms aer 
ratysantander